Снимка БулфотоДвете учителки на момиченцето, което избяга от двора на детска

...
Снимка БулфотоДвете учителки на момиченцето, което избяга от двора на детска
Коментари Харесай

Уволниха учителките, допуснали момиченце да избяга от детска градина във Варна

Снимка Булфото

Двете учителки на момиченцето, което избяга от двора на детска градина " Славейче "  във Варна, са уволнени. Това оповестиха от Община Варна в отговор на репортерско питане по отношение на случая, написа Varna24.bg Ето и детайлности:

" На 11.03.2019г., в 12.15 часа, шефът на ДГ №19 " Славейче “ е уведомил дирекция " Образование и юношески действия “ за зародил случай с дете, което е избягало при прибиране в постройката след игра на двора. Директорът неотложно е уведомил родителите и полицията. При осъществена инспекция в необятен периметър, детето е открито на външна игрова площадка от полицейски патрул. След подхванати дейности от страна на шефа, двете учителки, виновни за групата, в която е било детето, са освободени от служба. От Дирекция " Образование и юношески действия “ чакат писмени пояснения по случая от шефа на детската градина. "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР